Urban Namasté

Verschillende Yogastijlen, inspirerende lezingen, interessante workshops, HAPPY lunch, ademwerk, spirituele consulten, massages en méér vormen de basis van een mooie dag vol met ontdekkingen en belevingen. Aan het einde van de dag begeleidt DJ Araliya je dansreis in onze vrije dans area.

Laat je inspireren door dit kleurrijk Body en Mind festijn  voor zowel de beginnende, gevorderde yogi maar ook zeker voor jou als je niet bekend bent met de verschillende onderdelen.

We serveren die dag een heerlijke HAPPY lunch, staat er onbeperkt YogiTea voor je klaar, is er een ecstatic DJ en ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag én ben je een magische ervaring rijker..🙏🏻

Dit event wordt ondersteund door YOGI TEA en ESN

Our upcoming
Namasté event

Workshops

Consulten

YOGI Tea

Sandra, brandambassador van Yogi Tea, neemt je mee in de verschillende smaakbelevingen van de Ayurvedische theesoorten. Er zijn meer dan 50 soorten die bestaan 100 op basis van meer dan 100 exotische kruiden en botanische ingrediënten uit etherische bronnen. Ervaar tijdens de proeverijen de smaak en kracht van Yogi Tea.

Yoga styles

Ceremonies

HAppy Lunch

Early bird tickets

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Early bird ticket is boekbaar tot 1 augustus 2024. Koop vast je ticket en we reserveren een plek voor je. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Alle onderdelen zijn boekbaar vanaf 15 juli as via ons online boekingsplatform. Je ontvangt 3 credits tbv trainingen en workshops. Die kun je zelf indelen.

Wisselen kan nog tot 7 dagen voor de start, als het schema dit toelaat. Is er die dag nog ruimte in een training of workshop, dan kun je alsnog aansluiten.

To do!

Workshops

- Stress Relief
- Face Yoga & ademhaling
- Voetreflex
- Aroma therapie en vrouwengezondheid
- Yogi thee
- Hormonen in Balans
- Klankschalenreis
- Mindfullnes luisteren met kristallen klankschalen
- Stressvermindering met essentiële oliën

Éen op éen

- Nek - schoudermassage
- Stress relief (stoel)massage

Ceremonies

- Vrouwencircel met cacaoceremonie
- verbonden adem ceremonie

Mystieke Markt

- YogiTea
- Stenen bron
- Balance garden
- Yoga Centrum Oosterworld
- Carolien Westermann