resultaten

Resultaat
Rosalie
4.5/5

Ik koos voor Urban Gym Almere omdat ik begeleid wilde sporten, als ik pijn zou krijgen wilde ik opties om dus toch door te kunnen gaan. 

Ik had een half jaar geleden niet gedacht dat ik mij nu zo goed zou voelen. Ik ben nu 21 kilo kwijt en ben nog niet klaar. Ik vind sporten voor het eerst leuk en zit er lekker in.  De voedingsschema’s heb ik eigen gemaakt dus dat kost mij geen moeite meer. Mijn doel komt dichterbij, maar mijn eerste “tussenbeloning” heb ik mijzelf vast cadeau gedaan (de tattoo van 2 bloemen bij 20 kilo 🌹).”

Laura
4.5/5

“Ik denk dat een gemiddeld mens mij niet dik zou noemen, maar mensen die mij korter kennen, weten niet dat ik in 8 jaar pak ‘m beet 15 kilo ben aangekomen. Dat is veel. Ik werd er ongelukkig van als ik in de spiegel keek. Tegelijkertijd kon ik niet de knop omzetten en sterker nog; ik ging steeds meer eten (want ‘dik’ was ik toch al?).

Uiteindelijk zette ik wel die stap; ik ging op zoek naar een sportschool waar ik me fijn zou voelen. Waar het kleinschalig was, waar het geen drempel moest zijn om binnen te stappen. Waar bezig zijn met je lifestyle en gezond zijn belangrijk is dan er afgetraind uitzien.

Simone
4.5/5

Al bijna twee jaar brengt personal training bij PT4U Almere haar veel. Door een ernstig ongeluk waar bij ze haar een enkel verbrijzelde en aan haar andere enkel een gecompliceerde breuk opliep, is Simone beperkt in haar beweging. Desondanks is zij momenteel weer mobiel in haar dagelijks functioneren, kan ze weer lopen en traplopen zonder pijn, heeft zij een betere rughouding, is ze ruim 18 kilo in gewicht afgenomen, ruim 8% in vetpercentage gedaald en heeft ze nog steeds plezier in de trainingen

Jeffrey
4.5/5

“Ik heb vroeger jarenlang aan prof korfbal gedaan. Door een blessure heb ik een hele lange periode niet kunnen sporten en de klad kwam erin. In mei 2017 startte ik met ABC. Een goede manier om mijn gezonde leefstijl weer terug te krijgen. Inmiddels, een klein jaar later, ben ik ruim 20 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage gedaald met ruim 14%. Ik ga door waar ik mee bezig ben om zodoende een nog beter resultaat te krijgen en me goed te blijven voelen.”

Bassem
4.5/5

Ik ben Stefan en wilde al heel lang iets gaan doen aan mij overgewicht. Na verschillende pogingen om af te vallen door op mijn voeding te letten en meer te bewegen. Maar het lukte maar niet om het resultaat te halen wat ik wil. 

Via Social Media zag ik een bericht voorbijkomen van de ABC (Athletic Body Challenge) bij Urban Gym Almere. Na lang twijfelen heb ik me toch op gegeven voor een proefles om te kijken of dit wat voor mij was. Na de proefles merkte ik dat ik het fijn vond om onder begeleiding van een trainer en in een klein groepje te sporten.

Nu ben ik inmiddels al bijna 1 jaar bezig met ABC bij Urban Gym Almere. Ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen omdat ik met veel plezier sport. En ik ben inmiddels 16kg afgevallen waar ik heel trots op ben. Maar zonder de begeleiding van de trainers van Urban Gym Almere nooit was gelukt!”

Pieter Koelewijn
Pieter Koelewijn
2024-01-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Als prijs je belangrijkste criterium is bij het kiezen van een sportschool, ga dan lekker naar Basic Fit. Als je kwaliteit en het daadwerkelijk behalen van je doelen op het vlak van fitheid en gezondheid het belangrijkst vindt, kijk dan niet verder dan Urban Health Club. Er is een enthousiast team dat echt focust op de juiste uitvoering van oefeningen voor maximaal resultaat en minimaal risico van blessures. Ze hebben gevarieerde lessen, variërend van Strength, waarbij je echt aan opbouw van spiermassa werkt tot de opzwepende energieke Hit-it lessen waarmee je echt uithoudingsvermogen opbouw en de Zen klassen waarmee ook de mentale en fysieke balans aandacht krijgt (en meer). En uiteraard altijd een drankje (koffie, thee, shake, etc.) na afloop van de les. Zelf train ik hier inmiddels ruim een jaar en inmiddels ben ik fitter dan in de afgelopen 10 jaar. Ik beveel Urban Health Club dan ook van harte aan!
SJ Cornelius
SJ Cornelius
2024-01-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik sport sinds november bij deze gezellige sportclub. Het is fijn sporten, kleine groepen, deskundige begeleiding, verschillende lessen, heel persoonlijk en leuke evenementen. Kortom, een goede keus om heer weer met plezier aan het sporten te gaan!
R B
R B
2024-01-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik sport hier sinds 5 weken en ben heel tevreden. Het ziet er mooi uit van binnnen. Hele vriendelijke mensen met persoonlijke aandacht wat ik heel fijn vind. Altijd tijd voor een kopje koffie of shake na het trainen. 👍🏻
Wendy beestachtig
Wendy beestachtig
2024-01-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik sport bij een health club die de Dutch fitness award heeft gewonnen en niet zomaar! Zij zijn uitblinkers met hun concept. De sporter staat centraal. Natuurlijk de motivatie om te sporten moet je zelf leveren. Maar de coaches Nicole en Niels brengen jou naar een next level in je doelen. Het is mogelijk! Ik heb het zelf ondervonden. Ik ben in een warme community gekomen. Urban health club is van een ander kaliber, zij organiseren workshop en evenementen en de HIT training wauw wat een belevenis is dat! Dat vind je nergens! Sporten op live music met een dj of een speellijst van Niels of Nicole, met gave verlichting, geloof me dat je hartslag stijgt. Je waant je in een club. Ik ben trots om hier te sporten ❣️
denice jacott
denice jacott
2024-01-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zit weer lekker in me vel dankzij het trainen bij Urban gym. Trainers zijn professional en geven je niet het gevoel dat je een nummertje bent. Keep up the good work! 👍🏾
Marianna Rubina
Marianna Rubina
2024-01-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Sinds 4 maanden sport ik bij Urban Gym. Fijne kleinschalige sportschool waar je geen nummer bent. Ik voel me altijd welkom hier en mijn conditie en energieniveau is enorm verbeterd. Top begeleiding met een ontspannen sfeer. De nieuwe locatie is gaaf. Ik blijf hier sporten. Bedankt toppers!!!!
Ian M
Ian M
2023-10-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Geweldige gym! Aardige eigenares en trainers, goede hygiene en prachtig design! Programma's zijn geweldig zoals small group training en er worden ook leuke HIT IT live evenementen georganiseerd. Ik zelf begon tussen de kids fitness groep en groeide vanzelf naar het open gym waar je met makkelijk gebruik van de app een sportmoment kan inplannen. Trainers zijn altijd lekker dichtbij om je te helpen en staan ook open voor een gezellig praatje. Je bouwt echt een leuke band met elkaar op.
Arnout Gelsing
Arnout Gelsing
2023-08-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super ervaringen met de URBAN gym waar ik al 3 jaar kom sporten. De kracht voor mij zit hem in de persoonlijke begeleiding die voor de URBAN op 1 staat. Dit werd weer duidelijk zichtbaar tijdens het sportvasten programma wat ik gevolgd heb, met een overweldigend resultaat mede door de persoonlijke beveiliging. Zou de URBAN dan ook bij iedereen aanraden!!
Femke Tolsma
Femke Tolsma
2023-08-09
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Sinds een half jaar sport ik bij Urban Gym Almere en het is een feestje! Kleinschalige sportschool, waar in kleine groepjes gesport wordt. Er is veel persoonlijke aandacht, men kent je naam en je blessures. De sfeer is vriendelijk, na het sporten staat er altijd een verfrissing klaar in de vorm van een shake, een gembershotje en/of een verfrissend koud doekje. Het is echt sporten op maat! Je kunt groepslessen volgen in kleine groepjes, maar ook de PT is top! Voor het eerst ga ik daadwerkelijk 3 keer per week sporten ipv het sponsoren van de sportschool.
Suzan Cordes
Suzan Cordes
2023-08-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bij Urban Gym ben ik het avontuur van het sportvasten aan gegaan en wat een bijzondere ervaring was dát! Een flinke uitdaging, zowel mentaal als fysiek, en ik was heel blij met de begeleiding van Urban Gym! De HIT-it lessen zijn top om te volgen tijdens deze kuur en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Super blij met het resultaat, maar vooral fit en lekker in m'n vel!